Zonvakanties

zijn er in diverse smaken. Zo kunt u eenvoudig een zonvakantie reserveren voor een vlucht, transfer met de bus en aan apartement met of zonder zwembad.

Een zonvakantie dicht bij zee met een hotel op basis van logies en ontbijt maar ook halfpension of volpension maakt uw zonvakantie kompleet.

Nog uitgebreider kunt u een zonvakantie noemen met het all inclusive zonvakantie pakket. Met meesteel vele atracties voor de kinderen zoals een waterglijbaan en andere extra’s.

De laatste stap is een zonvakantie met een ultra all inclusve pakket waar u echt geen geld meer mee hoeft te nemen van huis. Of de kinderen nu 1 ijsje nemen of 10 in een uur. Geen probleem. Het zit er normaal gesproken allemaal in. Ook bijna altijd de inhoud van koelkast op de kamer.

Een zonvakantie kan dus eenvoudig tot super uitgebreid. Maar nog iets uitgebreider dan het ultra inclusive pakket is, dat u met de taxi naar uw vakantieverblijf word gereden in plaats van met de bus.

Maar de keuze voor Zonvakanties – Spanje – Turkije – Egypte – Griekenland – Bulgarije – Cyprus – Malta – Tunesie – Portugal is natuurlijk aan u.